Locatieverhuur

Op de grens van Amsterdam ligt VAN STAL. Een bijzondere plek, waar iedereen al na vijf minuten vergeet dat ze nog steeds zo dicht bij de stad zijn. De gemoedelijke landelijke sfeer op het terrein en de uitgestrekte weides eromheen geven je het gevoel er echt even uit te zijn.

Een dagje op de hei, maar dan dichtbij

Op de grens van Amsterdam en Amstelveen, vlak achter de Amstel, ligt VAN STAL. Een bijzondere plek, waar iedereen al na vijf minuten vergeet dat ze nog steeds zo dicht bij de stad zijn. VAN STAL is een Honden- & Paardenschool maar er zijn ook meerdere ruimtes te huur voor verschillende doeleinden. Het Houten Huis is een prachtige moderne ruimte met een evenzo prachtig uitzicht, het dichtstbijzijnde platteland van Amsterdam. Voorzien van alle gemakken voor een vergadering, training of brainstormsessie tot 30 personen. In de gezellig ingerichte Kantine Van Stal kan je na je meeting genieten van een lunch, diner of borrel. Voor een lezing, huwelijk of andere groepsactiviteit kunnen hier tot 80 mensen terecht. Daarnaast is er ook nog een uitvalruimte voor 2 tot 8 personen. Bij mooi weer is er een buitengewoon balkonterras met 20 zitplaatsen en zijn er op het terrein verschillende zitjes te vinden.

Achtergrondinformatie

Letterlijk op steenworpafstand van Amsterdam liggen de binnenbak (40mx30m) en buitenbak (60mx20m) VAN STAL waar zowel verschillende paardenactiviteiten worden gehouden als hondenschoolcursussen worden gegeven. Beide bakken en de bijbehorende kantine, de zijkamer en het nieuw bijgebouwde houten huis zijn te huur.

Voor de paarden VAN STAL hebben wij een zo natuurlijk mogelijke leefomgeving gemaakt. Een Paddock Paradise. Dag en nacht kunnen zij zich vrij bewegen en zichzelf voorzien in hun natuurlijke behoeften. De paarden spelen, slapen en eten hier in kuddeverband. Op de hondenschool VAN STAL werken we met positieve training. Dit houdt kort in: Gewenst gedrag belonen en ongewenst gedrag negeren. Dit maakt VAN STAL de meest diervriendelijke Honden- en Paardenschool van Nederland.

Omgeving

VAN STAL ligt in het topje van Amstelland. Tussen het recreatiegebied de Middelpolder, de Amstel en Amsterdam in. Een beetje van alles dus. De groene weidsheid met weidevogels van de Middelpolder met prachtige wandel-, fiets-, en ruiterpaden. De kalmte en rust van de Amstel en vlakbij de volle drukte van de grote stad.

Capaciteit per ruimte

Het Houten Huis Van Stal:
U-opstelling: 22 personen, blokopstelling: 24 personen, theateropstelling: 30 personen

De Kantine Van Stal:
Sit down: 40 personen, walking: 100-120 personen, theater: 75 personen

Zijkamer Van Stal:
Sit down: 2-8 personen, uitvalruimte

Bereikbaarheid en parkeren

Auto,Fiets & scooter: Europaboulevard afrijden tot rotonde. Linksaf richting Amstel. Rechtsaf langs de authentieke molen, daarna eerste weg rechtsaf (bij cafe/restaurant ‘Klein Kalfje’). Na ongeveer 200 meter links naar Kostverlorenweg. Volg de bordjes Van Stal. Naar de tweede (witte) brug links. Op het terrein zijn parkeerplaatsen voor 20 auto’s. Als er meer parkeerplaatsen nodig zijn kan er geparkeerd worden beneden aan de dijk. Vijf minuten wandelen.

Bus: Vanaf station Amsterdam Zuid/WTC: bus 63 richting Amstelveen. Uitstappen halte van Boshuizenstraat/van Heenvlietlaan. Aan overkant straat Nederhoven inlopen. Doorsteken naar Kalfjeslaan, links afslaan en doorlopen tot Kostverlorenweg. Volg de bordjes Van Stal. Naar de tweede (witte) brug links. Bussen rijden twee keer per uur.

Prijzen

1 dagdeel
Kantine Van Stal– tot 30 pers: € 250,-
Het Houten Huis – uitzicht op het dichtstbijzijnde platteland van Amsterdam tot 30 personen: € 275,-
Bak huur (binnen of buiten): € 250,-
Combinatie vergaderruimte / bak tot 30 personen: € 400,-

2 dagdelen
Kantine Van Stal – tot 30 personen: € 400,-
Het Houten Huis – uitzicht op het dichtstbijzijnde platteland van Amsterdam tot 30 personen:€ 450,-
Bak huur (binnen of buiten): € 400,-
Combinatie vergaderruimte / bak tot 30 personen: € 750,-

Voor groepen groter dan 30 personen neem contact met ons op dan verzorgen wij een vrijblijvende offerte.

Prijzen zijn inclusief koffie/thee, beamer, flipover, wifi en exclusief btw.

Aanvullende wensen zoals fruit, gebak, snacks is mogelijk in overleg.

Van Stal wil in alles zo natuurlijk mogelijk zijn, dat geldt ook voor de lunch. Geen pistoletjes kaas maar originele vegetarische gerechten met uitsluitend verse groente, kruiden, noten, kaas en fruit. De lunch bestaat uit vers gemaakte soep, 2 soorten salades, robuust brood, huisgemaakte kruidenboter, lekkere kazen en verse sapjes.

Prijs € 17,50 p.p.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met VAN STAL via 06-15323710 of info@vanstal.nl