Ruimte huren Van Stal

Voor al uw zakelijk geblaf of feestelijk gehinnik!

Een dagje op de hei, maar dan dichtbij

Op de grens van Amsterdam Zuid, vlak achter de Amstel, ligt Van Stal. Een bijzondere plek, waar iedereen al na vijf minuten vergeet dat ze nog steeds zo dicht bij de stad zijn. Van Stal is een Honden- & Paardenschool maar er zijn ook meerdere ruimtes te huur voor verschillende doeleinden. Het Houten Huis is een prachtige moderne ruimte met een evenzo prachtig uitzicht, het dichtstbijzijnde platteland van Amsterdam. Voorzien van alle gemakken voor een vergadering, training of brainstormsessie tot 30 personen. In de gezellig ingerichte Kantine Van Stal kan je na je meeting genieten van een lunch, diner of borrel. Voor een lezing, huwelijk of andere groepsactiviteit kunnen hier tot 80 mensen terecht. Daarnaast is er ook nog een uitvalruimte voor 2 tot 8 personen. Bij mooi weer is er een buitengewoon balkonterras met 20 zitplaatsen en zijn er op het terrein verschillende zitjes te vinden.

Achtergrondinformatie

Bij Van Stal worden zowel paardenactiviteiten gehouden als hondenschool-cursussen gegeven. Binnenbak (40mx30m), buitenbak (60mx20m) en de bijbehorende kantine, zijkamer en het nieuw bijgebouwde houten huis zijn ook te huur.

Voor de paarden Van Stal is een zo natuurlijk mogelijke leefomgeving gemaakt. Een Paddock Paradise. Dag en nacht kunnen zij zich vrij bewegen en zichzelf voorzien in hun natuurlijke behoeften. De paarden spelen, slapen en eten hier in kuddeverband. Op de hondenschool Van Stal werken we met positieve training. Dit houdt kort in: Gewenst gedrag belonen en ongewenst gedrag negeren. Dit maakt Van Stal de meest diervriendelijke Honden- en Paardenschool van Nederland.

Omgeving

Van Stal ligt in het topje van Amstelland. Tussen het recreatiegebied de Middelpolder, de Amstel en Amsterdam in. Een beetje van alles dus. De groene weidsheid met weidevogels van de Middelpolder met prachtige wandel-, fiets-, en ruiterpaden. De kalmte en rust van de Amstel en vlakbij de volle drukte van de grote stad.

Capaciteit per ruimte

Het Houten Huis Van Stal:
U-opstelling: 22 personen, blokopstelling: 24 personen, theateropstelling: 30 personen

De Kantine Van Stal:
Sit down: 40 personen, walking: 100-120 personen, theater: 75 personen

Zijkamer Van Stal:
Sit down: 2-8 personen, uitvalruimte

Bereikbaarheid en parkeren

Auto,Fiets & scooter: Europaboulevard afrijden tot rotonde. Linksaf richting Amstel. Rechtsaf langs de authentieke molen, daarna eerste weg rechtsaf (bij cafe/restaurant ‘Klein Kalfje’). Na ongeveer 200 meter links naar Kostverlorenweg. Volg de bordjes Van Stal. Naar de tweede (witte) brug links. Op het terrein zijn parkeerplaatsen voor 20 auto’s. Als er meer parkeerplaatsen nodig zijn kan er geparkeerd worden beneden aan de dijk. Vijf minuten wandelen.

Bus: Vanaf station Amsterdam Zuid/WTC: bus 63 richting Amstelveen. Uitstappen halte van Boshuizenstraat/van Heenvlietlaan. Aan overkant straat Nederhoven inlopen. Doorsteken naar Kalfjeslaan, links afslaan en doorlopen tot Kostverlorenweg. Volg de bordjes Van Stal. Naar de tweede (witte) brug links. Bussen rijden twee keer per uur.

Prijzen

1 dagdeel
Kantine Van Stal – tot 20 pers: € 265,-
Het Houten Huis – uitzicht op het dichtstbijzijnde platteland van Amsterdam tot 20 personen: € 290,-
Bak huur (binnen of buiten): € 265,-
Combinatie Kantine Van Stal/ bak tot 20 personen: € 420,-
Combinatie Het Houten Huis/ bak tot 20 personen: € 475,-

2 dagdelen
Kantine Van Stal – tot 20 personen: € 420,-
Het Houten Huis – uitzicht op het dichtstbijzijnde platteland van Amsterdam tot 20 personen:€ 475,-
Bak huur (binnen of buiten): € 420,-
Combinatie Kantine Van Stal / bak tot 20 personen: € 790,-
Combinatie Het Houten Huis / bak tot 20 personen: € 840,-

Voor groepen groter dan 20 personen neem contact met ons op dan verzorgen wij een vrijblijvende offerte.

Prijzen zijn inclusief koffie/thee tot 20 personen, beamer, flipover, wifi en exclusief btw.

Eten Van Stal 

Van Stal maakt gebruikt van een vaste cateraar: De Keukenprinses uit Amsterdam. Zij kookt voor Van Stal uitsluitend biologisch en vegetarisch. Geen pistoletjes kaas maar originele vegetarische gerechten met uitsluitend verse groente, kruiden, noten, en fruit.

Prijs lunch tot 20 personen € 19,80 p.p.
Prijs lunch >20 personen € 19,25 p.p.

Snacks € 5,50 p.p.
Borrelhap € 7,70 p.p.

Prijs diner tot 6 personen € 35,75 p.p.
Prijs diner 6 tot 12 personen € 33 p.p.
Prijs diner > 12 personen € 27,50 p.p.

Prijzen exclusief btw.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Van Stal via 06-15323710 of info@vanstal.nl