VAN STAL op Facebook

VAN STAL op Facebook naast ons

Honden & Paardenschool Van Stal. De meest diervriendelijke honden- en paardenschool. Locatie verhuur Van Stal. Een dagje op de hei, maar dan dichtbij. Voor het dichtsbijzijnde platteland van Amsterdam.

van Stal Facebook feed

W O R K S H O P D O G D A N C E 3 N O V E M B E R !

In deze workshop op 3 november van 12 – 14 u gaat Eline van Oosterom met jullie aan de slag met de combinatie dogdance, balans en coördinatie.

Om in de dogdance een goede basis te leggen voor het aanleren van diverse trucs, wordt er gebruik gemaakt van onderdelen van balans en coördinatie. Denk hierbij aan het lopen over krukjes, het verplaatsen van de achterpoten en staan op luchtkussens om spierkracht op te bouwen. Met deze basis worden diverse trucs, zoals achteruit lopen, omrollen en kruipen voor de hond eenvoudiger. En eenvoudiger betekent meer plezier in trainen.

Dans en balans, de basis voor de dogdance!

Doen jullie ook mee op 3 november aanstaande? Meld je dan aan via onze website. Hierop vind je uitgebreidere informatie: bit.ly/2QWBgHF

Bellen mag ook: +31(0)6 – 15 32 37 10 Meer bekijkenMinder bekijken

Bekijk op Facebook

C U R S U S ‘ H I E R K O M E N ‘ V A N A F 3 / 1 1

Vanaf 3 november gaan we gedurende zes lessen (eerste les theorie) werken aan het verbeteren en/of aanleren van het ‘hierkomen’.

Een belangrijke vaardigheid, maar in de praktijk vaak moeilijk. Alle ‘do’s’ en ‘don’ts’ worden je aangereikt en natuurlijk gaan we op zoveel mogelijk verschillende locaties oefenen.

We zorgen ervoor dat ‘hierkomen’ een feestje wordt voor jouw hond, zodat hij heel spoedig veilig los kan lopen.

Aanmelden kun je via onze website: bit.ly/2P7IU4O Meer bekijkenMinder bekijken

Bekijk op Facebook

4 dagen geleden

Van Stal Paarden- & Hondenschool

G E S L A A G D H O N D / P A A R D C U R S U S !

Hulde aan deze honden met hun baasjes! Ze zijn met vlag en wimpel geslaagd voor de hond/paard cursus.

Valt jouw hond ook uit naar paarden? Dit gebeurt vaak uit onzekerheid. Het paard zou erdoor op hol kunnen slaan. Erg vervelend voor alle betrokkenen. Voor de hond is dit een succesje dat hij de volgende keer gretig herhaalt. Wij hebben daarvoor een oplossing!

Van Stal is dé plek om, met de juiste begeleiding, dit probleem aan te pakken. Met behulp van onze paarden en instructeurs hebben wij een programma samengesteld dat voor het gewenste resultaat zorgt.

We leren de honden dat ze in plaats van achter paarden aan te gaan ook andere keuzes hebben. Namelijk; de paarden te negeren of terug te gaan naar het baasje.

Tijdens de cursus leer je hoe te reageren op je hond als een paard nadert.

Wil je meer weten over onze hond/paard cursus? Kijk dan voor meer informatie op onze website: bit.ly/2Oxd0ze Meer bekijkenMinder bekijken

Bekijk op Facebook

Vandaag les 5 van de Hond/Paard cursus. Super goed gedaan allemaal! Jullie mogen trots zijn op jullie honden😊
Blijf oefenen, zodat de honden de juiste keuzes blijven maken!

Deze honden vielen allemaal uit naar paarden.
Wil jij ook je hond leren een andere keus te maken dan achter paarden aangaan of uit te vallen?

Info@vanstal.nl Meer bekijkenMinder bekijken

Bekijk op Facebook

Kleine spelletjes met Zuske Van Stal 🍀#clickertraining #varken #minivarken #hondenschool #vanstal Meer bekijkenMinder bekijken

Bekijk op Facebook

Kleine spelletjes, samenwerkend. Pitje is af en toe nog wat lompig, maar het is en blijft een bull🤗 #clickertraining #honden #hondenschool #vanstal Meer bekijkenMinder bekijken

Bekijk op Facebook

Op 22 en 23 oktober heeft Van Stal weer een ponydagkamp. Vind jij het ook belangrijk om echt te leren kijken naar het wezen paard? Lekker vrij bezig zijn met paarden en meer te leren over hun communicatie dan alleen maar prestatiegericht? Grondwerk, spel, kuddegedrag en rijden komen aan bod tijdens deze dagen. Schrijf je nu in!
Info@vanstal.nl #vanstal #paardentaal #paarden #clickertraininghorses #ponykamp #paddockparadise #kindervakantieweek
Meer bekijkenMinder bekijken

Bekijk op Facebook

 

Volg van Stal op Facebook