Kinderfeestje

Uw kind is jarig en dat moet gevierd worden! Dat kan bij VAN STAL in Amstelveen voor kinderen vanaf 4 jaar.

Uw kind is jarig en dat moet gevierd worden en dat kan bij ons! Kinderfeestje Van Stal is voor kinderen vanaf 4 jaar. Bij mooi weer lekker buiten met de paarden in de zon en cadeautjes op het balkon. Of, als het weer tegenzit, lekker droog in de binnenbak en in onze gezellige kantine.

Optie 1 Kinderfeestje Van Stal

Tijdsduur: Anderhalf uur

Eerst verzamelen, liedje zingen, taart eten en cadeautjes uitpakken in de kantine. De paardenbak lijkt wel een groot winkelcentrum. Hier krijgen de kinderen allerlei opdrachten om inkopen te doen met en voor de paarden. Zo kunnen de kinderen al winkelend versiersels voor de paarden ‘kopen’ en de paarden versieren met handgemaakte versiersels. Om de beurt zullen de kinderen op een paard zitten; winkelier zijn of de begeleider van het paard. Via de catwalk is er gelegenheid een presentatie met de versierde paarden te doen, een prachtig fotomoment.

Op deze manier maken de kinderen op een speelse, fantasierijke manier kennis met paarden. Eén begeleider en 2 à 3 kinderen per pony. De pony’s worden door de begeleiders vastgehouden, zij helpen de kinderen. En er is altijd een hoofdbegeleider.

Dit feestje kost € 190 en daar mag u 8 kinderen voor meenemen. Voor elk extra kind betaalt u € 18 en het maximum aantal kinderen dat mee doet aan een feestje is 12. Wil je toch meer kinderen uitnodigen? Dit is bespreekbaar en het programma zal worden aangepast.

Definitieve aantal kinderen minimaal 4 dagen voor aanvang opgeven i.v.m regelen van begeleiding.

Optie 2 Kinderfeestje Van Stal

Tijdsduur: Twee en een half uur

Eerst verzamelen, liedje zingen, taart eten en cadeautjes uitpakken in de kantine en een uitgebreide rondleiding langs het Paddock Van Stal met een educatieve uitleg over kuddegedrag en andere weetjes. Daarna gaan ze de pony’s poetsen, opzadelen en opdoffen.

De paardenbak lijkt wel een groot winkelcentrum. Hier krijgen de kinderen allerlei opdrachten om inkopen te doen met en voor de paarden. Zo kunnen de kinderen al winkelend versiersels voor de paarden ‘kopen’ en de paarden versieren met handgemaakte versiersels. Om de beurt zullen de kinderen op een paard zitten; winkelier zijn of de begeleider van het paard. Via de catwalk is er gelegenheid een presentatie met de versierde paarden te doen, een prachtig fotomoment.

Op deze manier maken de kinderen op een speelse, fantasierijke manier kennis met paarden. Eén begeleider en 2 à 3 kinderen per pony. De pony’s worden door de begeleiders vastgehouden, zij helpen de kinderen. En er is altijd een hoofdbegeleider.

Dit feestje kost € 280 en daar mag u 8 kinderen voor meenemen. Voor elk extra kind betaalt u € 25,- en het maximum aantal kinderen dat mee doet aan een feestje is 12. Wil je toch meer kinderen uitnodigen? Dit is bespreekbaar en het programma zal worden aangepast.

Definitieve aantal kinderen minimaal 2 dagen voor aanvang opgeven i.v.m regelen van begeleiding.

Praktische informatie

Kleding: Paardrijkleding en anders een stevige joggingbroek, soepele bovenkleding, rubberen laarzen, of stevige schoenen. Geen ander schoeisel i.v.m. de veiligheid.
De taart neemt u zelf mee. Limonade, bordjes en taartvorkjes hebben wij.

Reserveren of vragen kan via de mail: info@vanstal.nl
Reserveer tijdig om teleurstellingen te voorkomen!