Overzicht - Paarden - Cursussen

Clinic Steinar Sigurbjörnsson Intrinzen Inspired (ii+©) 29 , 30 september en zondag 1 oktober.

Heb jij je wel eens afgevraagd of je paard eigen inbreng heeft, eigen keuzes mag maken en lichaamsbewustzijn heeft? Paarden worden dagelijks op vele vlakken beperkt maar wat als……..
Van Stal organiseert op

29 september, zaterdag 30 september, zondag 1 oktober.

een Intrinzen Inspired (ii+©) clinic met Steinar Sigurbjörnsson….

BEKIJKEN
klavertje

Combi Kamp Van Stal

Ponykamp maar dan anders. Bij Van Stal zijn natuurlijk pony’s, maar ook andere dieren. Zoals varkens, honden en kippen. En daar kan je van leren.

Kan je elk dier trainen?

Dieren zijn slimmer dan je denkt. Elk dier kan je wel iets aanleren. Maar ook wel iets van leren. Als het jou ook leuk lijkt om dieren te komen trainen dan is Combikamp Van Stal het vakantiekamp voor jou.

 297,00
BEKIJKEN
klavertje

Pony Power voor Kids

De cursus is gericht op sociaal-emotionele ontwikkeling en persoonlijke groei voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar. In de lessen leren de kinderen over zichzelf, over anderen en over paarden….

 350,00
BEKIJKEN
klavertje

Kinderfeestje Van Stal

Er is er één jarig en dat moet gevierd worden. Kinderfeestje Van Stal is voor kinderen vanaf 4 jaar. Bij mooi weer lekker buiten met de paarden in de zon en cadeautjes op het balkon. Of, als het weer tegenzit, lekker droog in de binnenbak en in onze gezellige kantine….

BEKIJKEN