Overzicht - Paarden - Cursussen

Kerst Pony Kamp

Zou je veel met, van én over paarden willen leren? Bij Van Stal leven alle paarden in een kudde en dus buiten bij elkaar. De aangewezen plek om echt over paardentaal te leren. Paarden communiceren via lichaamstaal, dit is wat wij ook inzetten in onze training. Op deze manier ontstaat er een mooie samenwerking van wederzijds respect en vertrouwen….

 292,50
BEKIJKEN
klavertje

Vlinder-fladder-les

Voor kinderen vanaf 5 jaar bieden wij vlinder-fladder-les van een uur. In deze lessen leren kinderen op een speelse manier kennismaken met een paard….

BEKIJKEN
klavertje

Paardenschool voor kinderen

Iedere zaterdag leer je tijdens deze lessen ontzettend veel van, met én over paarden. Een les bestaat uit theorieles, grondwerk, zitlessen, paardrijden en nog veel meer. Voor kinderen vanaf 8 jaar….

BEKIJKEN
klavertje

Lessen Van Stal

Wij geven les op op basis van vertrouwen en respect; een samenwerking tussen mens en paard. In de trainingen leer je hoe paarden denken en hoe je met jouw lichaamstaal met paarden kunt communiceren….

BEKIJKEN
klavertje

Trainingsweekenden Van Stal

Een weekend lang trainen op een unieke locatie op de grens van Amsterdam. Heb je zin in een leuk trainingsweekend met je eigen paard of met een paard Van Stal? Onze missie is om paard en ruiter een zo goed mogelijke band en communicatie te laten krijgen zowel op de grond als in het zadel….

 240,00
BEKIJKEN