Overzicht - Paarden - Cursussen

Clickertraining Van Stal

Wil je een goede trainer worden van je eigen hond of paard, of zou je zelfs instructeur of honden of paardentrainer willen worden? Dan is deze cursus echt iets voor jou. We leren je gebruik te maken van de clicker waardoor jouw trainingen sneller, duidelijker en makkelijker worden. De clicker helpt je als handige tool om gedrag aan te leren en de samenwerking tussen jou en je dier te verbeteren….

BEKIJKEN
klavertje

Combi Kamp Van Stal

Ponykamp maar dan anders. Bij Van Stal zijn natuurlijk pony’s, maar ook andere dieren. Zoals varkens, honden en kippen. En daar kan je van leren.

Kan je elk dier trainen?

Dieren zijn slimmer dan je denkt. Elk dier kan je wel iets aanleren. Maar ook wel iets van leren. Als het jou ook leuk lijkt om dieren te komen trainen dan is Combikamp Van Stal het vakantiekamp voor jou.

 297,00
BEKIJKEN
klavertje

Pony Power voor Kids

De cursus is gericht op sociaal-emotionele ontwikkeling en persoonlijke groei voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar. In de lessen leren de kinderen over zichzelf, over anderen en over paarden….

 350,00
BEKIJKEN
klavertje

Van Stal naar manege

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die al bij een manege rijdt of wil gaan rijden. Zowel kinderen als pappa’s en mamma’s zijn welkom! Doormiddel van theorie en praktijk, nemen we jullie mee in de wereld van een paard. Bij Van Stal leer je alles over paarden, wat ze wel en wat ze niet nodig hebben. Maar ook over kuddegedrag en hoe ze communiceren. Wat is grondwerk en clickertraining? Hoe verzorg ik een paard?…

BEKIJKEN
klavertje

Blij in de wei – Observeren kun je leren

Gewoon samen zitten bij de paarden. Hoor de geluiden, ruik de geuren, neem de omgeving waar. We gaan kijken naar de paarden, wat zien we, wat denken we te zien. Wat doen de paarden? Zijn ze geinteresseerd in ons? Hebben ze alleen oog voor elkaar? Wat we zien schrijven we op. Later kunnen we dit met elkaar bespreken. En wil je alleen maar zitten, kijken en luisteren? Dat is ook prima natuurlijk….

BEKIJKEN
klavertje

Angst voor paarden?

Paarden zijn groot, sterk en onvoorspelbaar. Je voelt je niet veilig en ontspannen in de buurt van een paard. Meestal is dat een gebrek aan kennis en kunde, of is er iets ergs gebeurd waarbij een paard betrokken was. Angst kunnen we niet wegpraten, wel kunnen we je helpen om het paard en zijn reacties beter te leren begrijpen waardoor situaties minder spannend of onveilig voelen….

BEKIJKEN
klavertje

Pimp een pony

Altijd al een regenboog pony willen maken? Ooit een pony met nagellak gezien? Heb je erover gedroomd om je pony vol te hangen met bloemetjes, slingers of lintjes? Dat kan! Geef je op en maak je dromen waar!…

BEKIJKEN
klavertje

Lol met een knol

Hoe leuk is het om samen met andere kinderen meer te leren over een paard. En dan niet alleen serieuze dingen leren maar op een vrolijke en toch leerzame manier bezig zijn met de allerliefste dieren. Tijdens deze 2 uur gaan we laten zien wat paarden ons en elkaar vertellen met hun gedrag, gaan we spelletjes doen met een paard, krijg je wat te drinken met wat lekkers en kan je ondertussen wat knutselen of kleuren als je dat wilt. Natuurlijk gaan we ook de paardjes poetsen en knuffelen. Bij mooi weer doen we dat lekker buiten, als het koud en regenachtig is kunnen we droog naar de binnenbak….

BEKIJKEN
klavertje

Kinderfeestje Van Stal

Er is er één jarig en dat moet gevierd worden. Kinderfeestje Van Stal is voor kinderen vanaf 4 jaar. Bij mooi weer lekker buiten met de paarden in de zon en cadeautjes op het balkon. Of, als het weer tegenzit, lekker droog in de binnenbak en in onze gezellige kantine….

BEKIJKEN
Nederlands NL English EN