Overzicht - Paarden - Cursussen

Kerst Pony Kamp

Zou je veel met, van én over paarden willen leren? Bij Van Stal leven alle paarden in een kudde en dus buiten bij elkaar. De aangewezen plek om echt over paardentaal te leren. Paarden communiceren via lichaamstaal, dit is wat wij ook inzetten in onze training. Op deze manier ontstaat er een mooie samenwerking van wederzijds respect en vertrouwen….

 195,00
BEKIJKEN
klavertje

Pony Power For Kids

De cursus is gericht op sociaal-emotionele ontwikkeling en persoonlijke groei voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar.  In de lessen leren de kinderen over zichzelf, over anderen en over paarden. Doordat de trainingen met behulp van een pony of paard worden gegeven, oefenen de kinderen op een speelse, educatieve en praktijkgerichte wijze […]…

 350,00
BEKIJKEN
klavertje

Lessen Van Stal

Wij geven les op op basis van vertrouwen en respect; een samenwerking tussen mens en paard. In de trainingen leer je hoe paarden denken en hoe je met jouw lichaamstaal met paarden kunt communiceren….

BEKIJKEN
klavertje

Kinderfeestje Van Stal

Er is er één jarig en dat moet gevierd worden. Kinderfeestje Van Stal is voor kinderen vanaf 4 jaar. Bij mooi weer lekker buiten met de paarden in de zon en cadeautjes op het balkon. Of, als het weer tegenzit, lekker droog in de binnenbak en in onze gezellige kantine….

BEKIJKEN