Overzicht - Honden - Cursussen

Online klaslokaal

Om jullie in deze tijd toch van dienst te kunnen zijn richt Van Stal een online klaslokaal op. Tijdens deze online gesprekken kan je bij ons terecht met al je vragen. Elke maandag en vrijdag ochtend kan je inloggen om direct in contact te komen met één van onze instructeurs….

 10,00
BEKIJKEN
klavertje

Consult pup op komst

Wat leuk dat jullie een pup verwachtten! Om goed van start te gaan helpen we je graag op weg om jouw vragen in alle tijd en rust te beantwoorden. We zullen je attenderen op een aantal belangrijke aandachtspunten en voorzien van voorlichting en advies….

 30,00
BEKIJKEN
klavertje

Puppyschool Van Stal (NEEM EERST CONTACT OP)

Op het moment dat we een pup krijgen, zijn ze nog niet af. Ze spreken geen Nederlands en zijn volop in ontwikkeling. Tussen de 8 en de 12 weken wordt een pup grotendeels gevormd, dit is een hele belangrijke fase. Het leervermogen in deze periode is zeer groot. Zowel de positieve als negatieve ervaringen kunnen de rest van hun leven bepalen. 4 lessen van 45 minuten door gecertificeerde en gekwalificeerde instructeurs…

 75,00
BEKIJKEN
klavertje

Basisschool Van Stal

Dit is een basistraining voor jou en voor je hond. De training is geschikt voor honden vanaf 12 weken en dus ook voor de oudere hond. We werken met positieve training aan een goede relatie tussen jou en je hond. Je gaat in een maand tijd (10 lessen) heel veel leren over honden, hun lichaamstaal en gedrag. We hebben een mooie theorie ruimte en er kan binnen getraind worden….

 247,50
BEKIJKEN
klavertje

Primary School (classes in English)

In this course you are going to learn a lot about your dog and his behaviors. Nice and dry in our indoor facilities. The duration of the course will be six lessons in 6 weeks and the lesson lasts for 1.5 hrs – starting with the theory and following up with the practical exercises.
We use positive training methods for a good relationship between you and your dog….

 270,00
BEKIJKEN
klavertje

Very intensive Basisschool Van Stal

Very intensive Basisschool Van Stal is meer dan de Basisschool Van Stal. Veel meer, maar wel in hetzelfde tijdsbestek en met extra veel persoonlijke aandacht voor jou en je hond. gratis clicker, voertasje, 5 m. lijn en een leuk welkom pakket….

 450,00
BEKIJKEN
klavertje

Cursus Kunstjes

Deze 6 lessen zorgen voor heel wat afwisseling. Wil je werken aan jullie samenwerking en het leervermogen van je hond vergroten?Tijdens deze cursus gaan we afwisselend te werk. Praktijk Wandelen, neusgebruik, kunstjes en spel komen aan bod….

 165,00
BEKIJKEN
klavertje

Wandelen doe je zo

Van Stal heeft een super nuttige praktijkgerichte cursus. De cursus bestaat uit 5 wandelingen. Klik door voor de data en schrijf je in….

 165,00
BEKIJKEN
klavertje

Middelbare Praktijk School

De lessen van deze Middelbare School zullen dan ook in de praktijk gegeven worden in de vorm van wandelingen. Instroming mogelijk na Basisschool Van Stal….

 250,00
BEKIJKEN
klavertje

Middelbare School

Wanneer tijdens de basisschool Van Stal het fundament tussen jou en jouw hond is gelegd, zijn jullie klaar om te werken aan verdieping en de puntjes op de i. Tijdens de training werken we met praktijk gerichte oefeningen zowel aan jullie samenwerking als jullie persoonlijke uitdaging. Elke donderdagavond van 17.30 tot 18.30 bij VAN STAL….

 220,00
BEKIJKEN
klavertje

Puppy / Paard socialisatieles

In deze les leer je wat er belangrijk is aan socialisatie, hoe je dit het beste aan kan pakken en laten we de puppy’s kennis maken met onze paarden….

 31,50
BEKIJKEN
klavertje

Hond/paard cursus

Blaft jouw hond naar paarden? En rent hij er ook achteraan? Dé Hondenschool Van Stal heeft de oplossing. Hond/Paard-lessen. In 5 lessen leer je jouw hond goed bij je te laten komen als het nodig is. Klik door om te zien wanneer er een nieuwe cursus start bij VAN STAL, de méést diervriendelijke honden- en paardenschool van Nederland….

 192,50
BEKIJKEN
klavertje

Hond/paard vervolgcursus

Tijdens de vervolg cursus hond/paard gaan we ons nog meer verdiepen in de hondentaal en werken aan zelfbeheersing van de hond met een zelfbeheerste eigenaar. Klik door om te zien wanneer er een nieuwe cursus start bij Van Stal, de méést diervriendelijke honden- en paardenschool van Nederland….

 192,50
BEKIJKEN
klavertje

Wandeling uitvallen aan de lijn

Valt jouw hond wel eens uit naar andere honden? Tijdens de wandeling uitvallen aan de lijn zorgen we voor een veilige setting zodat jij en jouw hond praktijk gericht kunnen oefenen….

 38,50
BEKIJKEN
klavertje

Uitvallen aan de lijn

Valt jouw hond wel eens uit naar andere honden? Vraag je je af waarom je hond dat doet? Tijdens de cursus uitvallen aan de lijn geven wij je inzicht in het gedrag en de lichaamstaal van je hond. We helpen je oplossingsgericht te denken en jou een vertrouwde begeleider van je hond te maken….

 247,50
BEKIJKEN
klavertje

Telefonisch gedragsconsult

Het kan zijn dat je om wat voor reden dan ook niet in de gelegenheid om naar Van Stal te komen. Wil je wel graag een keer een gedragsdeskundige Van Stal spreken om het over het gedrag van jouw hond te hebben dan zou je een telefonisch consult kunnen overwegen….

BEKIJKEN
klavertje

Privé-lessen

Ondervind je problemen met je hond en zou je daarbij persoonlijke hulp kunnen gebruiken? Tijdens een gedragsconsult kijken we naar de problemen die jij tegenkomt met je hond. Aansluitend geven we je een advies op maat, zodat je daarmee aan de slag kunt gaan. De lessen zijn zowel mogelijk bij Van Stal als bij jou thuis in jullie eigen omgeving….

BEKIJKEN
klavertje

Praktijkwandelingen

Een praktijkwandeling o.l.v. gediplomeerde instructeurs. Jij en je viervoeter gaan genieten van een heerlijke wandeling onderwijl krijg je van ons allerlei inzichten aangereikt over het interpreteren van de onderling gesproken lichaamstaal, jouw lichaamstaal, lijnvoering en nog veel meer….

 38,50
BEKIJKEN