Overzicht - Honden - Cursussen

Telefonisch gedragsconsult

Het kan zijn dat je om wat voor reden dan ook niet in de gelegenheid om naar Van Stal te komen. Wil je wel graag een keer een gedragsdeskundige Van Stal spreken om het over het gedrag van jouw hond te hebben dan zou je een telefonisch consult kunnen overwegen….

BEKIJKEN
klavertje

Gedragsconsult of Privé-training

Ondervind je problemen met je hond en zou je daarbij persoonlijke hulp kunnen gebruiken? Tijdens een gedragsconsult kijken we naar de problemen die jij tegenkomt met je hond. Aansluitend geven we je een advies op maat, zodat je daarmee aan de slag kunt gaan. De lessen zijn zowel mogelijk bij Van Stal als bij jou thuis in jullie eigen omgeving….

BEKIJKEN
klavertje

Puppyschool Van Stal

Op het moment dat we een pup krijgen, zijn ze nog niet af. Ze spreken geen Nederlands en zijn volop in ontwikkeling. Tussen de 8 en de 12 weken wordt een pup grotendeels gevormd, dit is een hele belangrijke fase. Het leervermogen in deze periode is zeer groot. Zowel de positieve als negatieve ervaringen kunnen de rest van hun leven bepalen. 3 praktijklessen van 45 minuten en online theorielessen door gecertificeerde en gekwalificeerde instructeurs…

 75,00
BEKIJKEN
klavertje

Puppy speeldate

De socialisatie periode is een hele belangrijke periode in het leven van een puppy. Pups die in deze periode van hun leven in isolatie zouden leven, zullen nooit meer een sociale omgang met ons drukke bestaan hebben en dus altijd bang blijven voor de buitenwereld….

 17,50
BEKIJKEN
klavertje

Puppy / Paard socialisatieles

In deze les leer je wat er belangrijk is aan socialisatie, hoe je dit het beste aan kan pakken en laten we de puppy’s kennis maken met onze paarden….

 31,50
BEKIJKEN
klavertje

Basisschool Van Stal

Dit is een basistraining voor jou en voor je hond. De training is geschikt voor honden vanaf 12 weken en dus ook voor de oudere hond. We werken met positieve training aan een goede relatie tussen jou en je hond. Je gaat in een maand tijd heel veel leren over honden, hun lichaamstaal en gedrag. We hebben een mooie theorie ruimte en er kan binnen getraind worden….

 247,50
BEKIJKEN
klavertje

Consult pup op komst

Wat leuk dat jullie een pup verwachtten! Om goed van start te gaan helpen we je graag op weg om jouw vragen in alle tijd en rust te beantwoorden. We zullen je attenderen op een aantal belangrijke aandachtspunten en voorzien van voorlichting en advies….

 30,00
BEKIJKEN
klavertje

Hond/paard cursus

Blaft jouw hond naar paarden? En rent hij er ook achteraan? Dé Hondenschool Van Stal heeft de oplossing. Hond/Paard-lessen. In 5 lessen leer je jouw hond goed bij je te laten komen als het nodig is. Klik door om te zien wanneer er een nieuwe cursus start bij VAN STAL, de méést diervriendelijke honden- en paardenschool van Nederland….

 192,50
BEKIJKEN
klavertje

FunCursus

Wil je graag ontdekken wat jij en je hond leuk vinden om samen te doen? Kunnen neuzen aan de verschillende hondensporten? Of wil je gewoon lekker samen ontspannen en nieuwe “oefeningen” leren? Dan is dit de cursus voor jullie!…

 200,00
BEKIJKEN
klavertje

Wandelen doe je zo

Van Stal heeft een super nuttige praktijkgerichte cursus. De cursus bestaat uit 5 wandelingen. Klik door voor de data en schrijf je in….

 165,00
BEKIJKEN
klavertje

Middelbare School avond

Wanneer tijdens de basisschool Van Stal het fundament tussen jou en jouw hond is gelegd, zijn jullie klaar om te werken aan verdieping en de puntjes op de i. Tijdens de training werken we met praktijk gerichte oefeningen zowel aan jullie samenwerking als jullie persoonlijke uitdaging. Elke donderdagavond van 17.30 tot 18.30 bij VAN STAL….

 220,00
BEKIJKEN
klavertje

Hond/paard vervolgcursus

Tijdens de vervolg cursus hond/paard gaan we ons nog meer verdiepen in de hondentaal en werken aan zelfbeheersing van de hond met een zelfbeheerste eigenaar. Klik door om te zien wanneer er een nieuwe cursus start bij Van Stal, de méést diervriendelijke honden- en paardenschool van Nederland….

 192,50
BEKIJKEN
klavertje

Wandeling uitvallen aan de lijn

Valt jouw hond wel eens uit naar andere honden? Tijdens de Wandeling uitvallen aan de lijn zorgen we voor een veilige setting zodat jij en jouw hond praktijk gericht kunnen oefenen….

 38,50
BEKIJKEN
klavertje

Uitvallen aan de lijn

Valt jouw hond wel eens uit naar andere honden? Vraag je je af waarom je hond dat doet? Tijdens de cursus uitvallen aan de lijn geven wij je inzicht in het gedrag en de lichaamstaal van je hond. We helpen je oplossingsgericht te denken en jou een vertrouwde begeleider van je hond te maken….

 247,50
BEKIJKEN
klavertje

Praktijkwandelingen

Een praktijkwandeling o.l.v. gediplomeerde instructeurs. Jij en je viervoeter gaan genieten van een heerlijke wandeling onderwijl krijg je van ons allerlei inzichten aangereikt over het interpreteren van de onderling gesproken lichaamstaal, jouw lichaamstaal, lijnvoering en nog veel meer….

 38,50
BEKIJKEN