Overzicht - Honden - Cursussen

Consult pup op komst

Wat leuk dat jullie een pup verwachtten! Om goed van start te gaan helpen we je graag op weg om jouw vragen in alle tijd en rust te beantwoorden. We zullen je attenderen op een aantal belangrijke aandachtspunten en voorzien van voorlichting en advies….

 30,00
BEKIJKEN
klavertje

Puppyschool Van Stal

Op het moment dat we een pup krijgen, zijn ze nog niet af. Ze spreken geen Nederlands en zijn volop in ontwikkeling. Tussen de 8 en de 12 weken wordt een pup grotendeels gevormd, dit is een hele belangrijke fase. Het leervermogen in deze periode is zeer groot. Zowel de positieve als negatieve ervaringen kunnen de rest van hun leven bepalen. 4 lessen van 45 minuten door gecertificeerde en gekwalificeerde instructeurs…

 75,00
BEKIJKEN
klavertje

Basisschool Van Stal

Dit is een basistraining voor jou en voor je hond. De training is geschikt voor honden vanaf 12 weken en dus ook voor de oudere hond. We werken met positieve training aan een goede relatie tussen jou en je hond. Je gaat in een maand tijd (10 lessen) heel veel leren over honden, hun lichaamstaal en gedrag. We hebben een mooie theorie ruimte en er kan binnen getraind worden….

 225,00
BEKIJKEN
klavertje

Wandelen doe je zo

Van Stal heeft een super nuttige praktijk cursus ontwikkeld deze zomer. De cursus bestaat uit één theorieles en 5 wandelingen in de praktijk. Tijdens de wandelingen zullen we kijken naar datgene we tegen komen….

 150,00
BEKIJKEN
klavertje

Middelbare School

Wanneer tijdens de basisschool Van Stal het fundament tussen jou en jouw hond is gelegd, zijn jullie klaar om te werken aan verdieping en de puntjes op de i. Tijdens de training werken we met praktijk gerichte oefeningen zowel aan jullie samenwerking als jullie persoonlijke uitdaging. Elke donderdagavond van 17.30 tot 18.30 bij VAN STAL….

 200,00
BEKIJKEN
klavertje

Puppy / Paard socialisatieles

In deze les leer je wat er belangrijk is aan socialisatie, hoe je dit het beste aan kan pakken en laten we de puppy’s kennis maken met onze paarden….

 30,00
BEKIJKEN
klavertje

Hond/paard cursus

Blaft jouw hond naar paarden? En rent hij er ook achteraan? Dé Hondenschool Van Stal heeft de oplossing. Hond/Paard-lessen. In 5 lessen leer je jouw hond goed bij je te laten komen als het nodig is. Klik door om te zien wanneer er een nieuwe cursus start bij VAN STAL, de méést diervriendelijke honden- en paardenschool van Nederland….

 175,00
BEKIJKEN
klavertje

Uitvallen aan de lijn

Valt jouw hond wel eens uit naar andere honden? Vraag je je af waarom je hond dat doet? Tijdens de cursus uitvallen aan de lijn geven wij je inzicht in het gedrag en de lichaamstaal van je hond. We helpen je oplossingsgericht te denken en jou een vertrouwde begeleider van je hond te maken….

 225,00
BEKIJKEN
klavertje

Privé-lessen

Deze lessen zijn bedoelt voor iedereen die zich niet meteen in wil schrijven voor een cursus, of een probleem ondervindt. Tijdens de privé-les kijken we naar de problemen die jij tegenkomt met je hond. Aansluitend geven we je een advies op maat….

BEKIJKEN
Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay