Overzicht - Honden - Cursussen

Puppyschool Van Stal

Op het moment dat we een pup krijgen, zijn ze nog niet af. Ze spreken geen Nederlands en zijn volop in ontwikkeling. Tussen de 8 en de 12 weken wordt een pup grotendeels gevormd, dit is een hele belangrijke fase. Het leervermogen in deze periode is zeer groot. Zowel de positieve als negatieve ervaringen kunnen de rest van hun leven bepalen….

 125,00
BEKIJKEN
klavertje

Basisschool

Dit is een basistraining voor jou en voor je hond. De training is geschikt voor honden vanaf 12 weken en dus ook voor de oudere hond. We werken met positieve training aan een goede relatie tussen jou en je hond. Je gaat in een maand tijd (10 lessen) heel veel leren over honden, hun lichaamstaal en gedrag. We hebben een mooie theorie ruimte en er kan binnen getraind worden….

 225,00
BEKIJKEN
klavertje

Middelbare School

Wanneer tijdens de basisschool Van Stal het fundament tussen jou en jouw hond is gelegd, zijn jullie klaar om te werken aan verdieping en de puntjes op de i. Tijdens de training werken we met praktijk gerichte oefeningen zowel aan jullie samenwerking als jullie persoonlijke uitdaging. Elke donderdagavond van 18.30 tot 19.30 bij VAN STAL….

 200,00
BEKIJKEN
klavertje

Hond/paard cursus

Blaft jouw hond naar paarden? En rent hij er ook achteraan? Dé Hondenschool Van Stal heeft de oplossing. Hond/Paard-lessen. In 5 lessen leer je jouw hond goed bij je te laten komen als het nodig is. Klik door om te zien wanneer er een nieuwe cursus start bij VAN STAL, de méést diervriendelijke honden- en paardenschool van Nederland….

 150,00
BEKIJKEN
klavertje

Hond/paard vervolgcursus

Tijdens de vervolg cursus hond/paard gaan we ons nog meer verdiepen in de hondentaal en werken aan zelfbeheersing van de hond met een zelfbeheerste eigenaar. Klik door om te zien wanneer er een nieuwe cursus start bij VAN STAL, de méést diervriendelijke honden- en paardenschool van Nederland….

 150,00
BEKIJKEN
klavertje

Praktijkwandelingen

Een praktijkwandeling o.l.v. gediplomeerde instructeurs. Jij en je viervoeter gaan genieten van een heerlijke wandeling onderwijl krijg je van ons allerlei inzichten aangereikt over het interpreteren van de onderling gesproken lichaamstaal, jouw lichaamstaal, lijnvoering en nog veel meer….

 35,00
BEKIJKEN
klavertje

Hierkomen

In zes lessen, waarvan de eerste les een theorieles, gaan we werken aan het verbeteren en/of aanleren van het hierkomen. Een belangrijke vaardigheid, maar in de praktijk vaak toch wel erg moeilijk. Alle do’s en don’ts worden je aangereikt en uiteraard gaan we (buiten) oefenen op zoveel mogelijk verschillende locaties. Voor meer info verder klikken….

 150,00
BEKIJKEN
klavertje

Uitvallen aan de lijn

Valt jouw hond wel eens uit naar andere honden? Vraag je je af waarom je hond dat doet? Tijdens de cursus uitvallen aan de lijn geven wij je inzicht in het gedrag en de lichaamstaal van je hond. We helpen je oplossingsgericht te denken en jou een vertrouwde begeleider van je hond te maken.

LET OP! DATUMWIJZIGING

 150,00
BEKIJKEN
klavertje

Privé lessen

Deze lessen zijn bedoelt voor iedereen die zich niet meteen in wil schrijven voor een cursus, of een probleem ondervindt. Tijdens de privé les kijken we naar de problemen die jij tegenkomt met je hond. Aansluitend geven we je een advies op maat….

 60,00
BEKIJKEN
klavertje

Cursus Veldwerk

Met de cursus ‘Veldwerk’ biedt Van Stal, in samenwerking met Systemisch Dierenarts Eduard Deckers, jou de gelegenheid een extra dimensie te verkennen, namelijk die van wederzijds samenspel tussen jou en je hond….

 250,00
BEKIJKEN
klavertje

Cursus Infocus

Heb jij een hond die moeite heeft met ontspanning en rust vinden, een hond die opspringt, jou de deur uit sleurt of niet kan wachten om de auto uit te gaan? Dan is deze cursus echt iets voor jullie! Klik verder voor tijden en data….

 225,00
BEKIJKEN
klavertje

DogDance Workshop Eline van Oosterom

LET OP! 3 NOVEMBER IS VOL, EXTRA WORKSHOP 24 NOVEMBER. In deze workshop van Eline van Oosterom gaan we aan de slag met de combinatie dogdance en balans en coördinatie. Om in de dogdance een goede basis te leggen voor het aanleren van de diverse trucs maak ik veel gebruik van de onderdelen van balans en coördinatie.Denk hierbij aan het lopen over krukjes, het verplaatsen van de achterpoten en staan op lucht gevulde kussens om spierkracht op te bouwen. Door deze basis worden diverse trucs als bijvoorbeeld achteruit lopen, omrollen en kruipen voor de hond vaak eenvoudiger. En eenvoudiger betekent vaak meer plezier in het trainen….

 37,50
BEKIJKEN