Overzicht - Evenementen

Open-Amstelland-Dag Van Stal

Open dag Van Stal 

Op zondag 2 juni 2019 zal de 13de Amstellanddag plaatsvinden. Van Stal’s deuren staan dan ook weer open. Er zullen weer allerlei activiteiten zijn met honden, paarden en een hapje en een drankje. Allerlei leuks voor jong en oud. Klik verder voor het programma….

BEKIJKEN
klavertje

Ponykamp zomervakantie

Zou je veel met, van én over paarden willen leren? Bij Van Stal leven alle paarden in een kudde en dus buiten bij elkaar. De aangewezen plek om echt over paardentaal te leren. Paarden communiceren via lichaamstaal, dit is wat wij ook inzetten in onze training. Op deze manier ontstaat er een mooie samenwerking van wederzijds respect en vertrouwen….

 390,00
BEKIJKEN
klavertje

Clinic Wendy Murdoch 30-31 augustus

Een 2-daagse open clinic, waarin je een combinatie van Feldenkrais lessen en rijlessen krijgt. Deze clinic is geschikt voor deelnemers die nog niet eerder bij Wendy hebben gereden, maar ook oude bekenden zal ze een uitdaging op hun eigen niveau kunnen bieden.

De lessen zijn gericht op het verscherpen van je lichaamsbewustzijn, balans en beweging. Daardoor wordt de communicatie met je paard lichter en harmonieuzer.

 

 …

BEKIJKEN