Overzicht - Evenementen

Vuurwerk-angst TTouch workshop 16 dec!

Heeft jouw hond angst voor vuurwerk? Help hem of haar te kunnen ontspannen tijdens OUD & NIEUW.

TELLINGTON TTOUCH® BIJ VUURWERKANGST
Wil je praktische technieken aanleren om je hond te steunen tijdens oud-en-nieuw? Deze workshop biedt uitkomst met TTouch® lichaamswerk en bandages !

Docent: Karen Hartog, Kynologisch gedragstherapeut en Tellington TTouch Practitioner….

 35,00
BEKIJKEN
klavertje

Paard & Plant workshop

Van Stal organiseert in samenwerking met Caroline Crijns een unieke workshop Paard & Plant.

Tijdens de workshop gaan we het weiland in en bekijken we de planten die er groeien. Veelvoorkomend groen dat in jouw directe omgeving groeit. Na de workshop weet jij hoe waardevol “onkruid” is voor jou paard….

 45,00
BEKIJKEN
klavertje

Hond/paard cursus

Blaft jouw hond naar paarden? En rent hij er ook achteraan? Dé Hondenschool Van Stal heeft de oplossing. Hond/Paard-lessen. In 5 lessen leer je jouw hond goed bij je te laten komen als het nodig is. Klik door om te zien wanneer er een nieuwe cursus start bij VAN STAL, de méést diervriendelijke honden- en paardenschool van Nederland….

 192,50
BEKIJKEN
klavertje

Uitvallen aan de lijn

Valt jouw hond wel eens uit naar andere honden? Vraag je je af waarom je hond dat doet? Tijdens de cursus uitvallen aan de lijn geven wij je inzicht in het gedrag en de lichaamstaal van je hond. We helpen je oplossingsgericht te denken en jou een vertrouwde begeleider van je hond te maken….

 247,50
BEKIJKEN
klavertje

Ponykamp-dagen herfstvakantie

Zou je veel met, van én over paarden willen leren? Bij Van Stal leven alle paarden in een kudde en dus buiten bij elkaar. De aangewezen plek om echt over paardentaal te leren. Paarden communiceren via lichaamstaal, dit is wat wij ook inzetten in onze training. Op deze manier ontstaat er een mooie samenwerking van wederzijds respect en vertrouwen….

 188,00
BEKIJKEN
Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay