Overzicht - Evenementen

Workshops

Van Stal organiseert workshops om informatie aan een breder publiek te kunnen bieden. Komende interactieve lezing: Vuurwerk Engels Komende workshop: Clicker! Vuurwerk Engels Bij de lezing over vuurwerk gaan we interactief aan de slag om jullie van tools te voorzien om jullie hond beter met vuurwerk te laten omgaan. De lezing is op woensdag 16 […]…

BEKIJKEN
klavertje

Clickertraining Van Stal

Wil je een goede trainer worden van je eigen hond of paard, of zou je zelfs instructeur of honden of paardentrainer willen worden? Dan is deze cursus echt iets voor jou. We leren je gebruik te maken van de clicker waardoor jouw trainingen sneller, duidelijker en makkelijker worden. De clicker helpt je als handige tool om gedrag aan te leren en de samenwerking tussen jou en je dier te verbeteren….

BEKIJKEN
klavertje

Combi Kamp Van Stal

Ponykamp maar dan anders. Bij Van Stal zijn natuurlijk pony’s, maar ook andere dieren. Zoals varkens, honden en kippen. En daar kan je van leren.

Kan je elk dier trainen?

Dieren zijn slimmer dan je denkt. Elk dier kan je wel iets aanleren. Maar ook wel iets van leren. Als het jou ook leuk lijkt om dieren te komen trainen dan is Combikamp Van Stal het vakantiekamp voor jou.

 297,00
BEKIJKEN
klavertje

Pony Power voor Kids

De cursus is gericht op sociaal-emotionele ontwikkeling en persoonlijke groei voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar. In de lessen leren de kinderen over zichzelf, over anderen en over paarden….

 350,00
BEKIJKEN
Nederlands NL English EN