Overzicht - Evenementen

Pony Power For Kids

De cursus is gericht op sociaal-emotionele ontwikkeling en persoonlijke groei voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar.  In de lessen leren de kinderen over zichzelf, over anderen en over paarden. Doordat de trainingen met behulp van een pony of paard worden gegeven, oefenen de kinderen op een speelse, educatieve en praktijkgerichte wijze […]…

 350,00
BEKIJKEN
klavertje

Kind/hond cursus

Kind/Hond is een leuke informatieve cursus voor kinderen vanaf 9 jaar en hun honden. In deze cursus leren de kinderen over gedrag en lichaamstaal. Ze leren spelenderwijs wat ze niet, maar vooral ook WEL met hun honden kunnen doen….

 165,00
BEKIJKEN
klavertje

Workshop: Wandelen zonder trekken

Honden trekken vaak aan de lijn. Tijdens deze workshop vertellen we jou wat er precies gebeurt en hoe jij het trekken om kan buigen of kan voorkomen dat het gebeurt….

 37,50
BEKIJKEN
klavertje

Ponykamp-dagen herfstvakantie

Zou je veel met, van én over paarden willen leren? Bij Van Stal leven alle paarden in een kudde en dus buiten bij elkaar. De aangewezen plek om echt over paardentaal te leren. Paarden communiceren via lichaamstaal, dit is wat wij ook inzetten in onze training. Op deze manier ontstaat er een mooie samenwerking van wederzijds respect en vertrouwen….

 195,00
BEKIJKEN