Kinderfeestje

Uw kind is jarig en dat moet gevierd worden! Dat kan bij VAN STAL in Amstelveen voor kinderen vanaf 4 jaar.

 

 

Optie 1

Tijdsduur: Anderhalf uur
Eerst verzamelen, liedje zingen, taart eten en cadeautjes uitpakken in de kantine. Daarna gaan ze de pony’s poetsen, opzadelen en opdoffen met speciaal handgemaakte versiersels. Verzorgd en versierd gaan ze de grote binnenbak in waar ze een educatief spel gaan spelen. Op deze manier maken de kinderen op een speelse, fantasierijke manier kennis met paarden. Eén begeleider en 2 à 3 kinderen per pony. De pony’s worden door de begeleiders vastgehouden, zij helpen de kinderen. En er is altijd een hoofdbegeleider. 

Dit feestje kost € 180 en daar mag u 8 kinderen voor meenemen. Voor elk extra kind betaalt u € 18 en het maximum aantal kinderen dat mee doet aan een feestje is 12. Wil je toch meer kinderen uitnodigen? Dit is bespreekbaar en het programma zal worden aangepast.

Definitieve aantal kinderen minimaal 2 dagen voor aanvang opgeven i.v.m regelen van begeleiding.

 

Optie 2:

Tijdsduur: Drie uur

Optie 1 + knutselen in de kantine.
Bijvoorbeeld een mooi souvenir VAN STAL of een hoefijzer versieren, paarden tekenen of kettingen maken. Alles in overleg met u.

Dit feestje kost € 280 en daar mag u 8 kinderen voor meenemen. Voor elk extra kind betaalt u € 25,- en het maximum aantal kinderen dat mee doet aan een feestje is 12. Wil je toch meer kinderen uitnodigen? Dit is bespreekbaar en het programma zal worden aangepast.

Definitieve aantal kinderen minimaal 2 dagen voor aanvang opgeven i.v.m regelen van begeleiding.

 

 

Praktische informatie

Kleding: Paardrijkleding en anders een stevige joggingbroek, soepele bovenkleding, rubbere laarzen, of stevige schoenen. Geen ander schoeisel i.v.m. de veiligheid.

 

De taart neemt u zelf mee.
Limonade, bordjes en taartvorkjes hebben wij.

 

Reserveren of vragen kan via de mail: info@vanstal.nl
Reserveer tijdig om teleurstellingen te voorkomen!

MENU

Van Stal